Koffieautomaat Caterfresh

EnergielabelDeze tijdloze, rvs koffieautomaat met zijn strakke lijnen mag gezien worden. En de smaakvolle freshbrew- of instantkoffie geproefd! De subtiele details, zoals de ledverlichting in geel, rood, blauw of groen geven de automaat een eigen look. Daarbij is de duurzame Caterfresh oersterk, energiezuinig en recyclebaar. Maar het allerbelangrijkste: dit oogstrelende apparaat bereidt tongstrelende koffie. Bekijk ook de Caterbean en Catervend.

Uitvoering koffieautomaat Caterfresh

  • afmetingen H 79 cm x B 40,2 cm x D 56,4 cm;
  • leverbaar met of zonder koffiebonenmolen;
  • 12 smaaktoetsen naar eigen keuze instelbaar;
  • sterkte-instelling voor koffie, suiker en melk;
  • verstelbaar kopjesplateau (voor koffiekannen);
  • aparte wateruitgifte voor een puur kopje thee.

Maatkoffie, ons energieke koffielabel

Goede koffie is voor veel mensen onmisbaar voor een frisse start van de werk- of schooldag. Lekker ontspannen tijdens een oplaad- en genietmoment tussendoor. Of gewoon gezellig bij een privépraatje of korte bespreking bij de koffieautomaat.

Goede koffie laat mensen genieten, geeft energie en verbindt. Dat is precies wat ons koffielabel Maatkoffie doet. Maatkoffie is een energiek en compleet warmedrankenpakket met o.a. thee, choco, melk, suiker, disposables en koffieautomaten.

Vind de dichtstbijzijnde Catermaat-vestiging

Vul uw postcode in, bijvoorbeeld 1234AB (zonder spatie), en ontmoet uw contactpersoon


Sjaak HamMarcel OostromWilma de ReusOnno WempeRoger VerberktFrans StapelCatermaat

Verpakkingsspecialist Scholle Europe over Catermaat

Belangrijke kenmerken van Catermaat zijn persoonlijke contact, flexibiliteit en altijd bereikbaar zijn. Catermaat-medewerkers zijn 2 à 3x per week in ons pand en zien wij als de onze. We hebben regelmatig kort contact, waarbij we ook privézaken bespreken. Zo leer je elkaar kennen en bouw je een band op. Dat maakt voor mij het verschil. Bijkomend voordeel is dat het magazijn van Catermaat op nog geen 5 kilometer afstand ligt.
Lodewijk van der Zanden | Scholle Europe

Koffieafspraak met Catermaat maken?

Bel 0800 – 02 30 788 of mail backoffice@catermaat.nl.
Wij komen graag langs om uw koffievoorziening te bespreken.