Home » Cateringconcept

Catering voor scholen en bedrijven

Is uw kantine een plek waar uw leerlingen of medewerkers graag komen? Is het aanbod aantrekkelijk genoeg om er dagelijks te lunchen? Als school- en bedrijfscateraar maken wij uw kantine tot hét oplaadpunt voor leerlingen en medewerkers. Met vers en verantwoord, lekker en afwisselend eten en drinken laden we dagelijks de batterijen op. Zodat ze weer fit aan de slag kunnen.

Interesse in catering?

 

Bel 0800 – 02 30 788 of
mail backoffice@catermaat.nl

Schoolcatering:
gezond, betaalbaar aanbod

Bij Catermaat geldt dat gezond en verantwoord eten ook lekker en betaalbaar eten is. Ons aantrekkelijke versassortiment houdt leerlingen op school en geeft ze de energie om goed te presteren. Wij werken nauw samen met het Voedingscentrum aan een aanbod met zoveel mogelijk voorkeurs- en middenwegproducten: geweldige wraps, frisse salades, vers belegde, met groente verrijkte broodjes, fruit en zuivel. Wilt u ook een kantine met een gezonde schoolcatering en uitstraling? Wij adviseren u graag. Naast catering via balieuitgifte verzorgen we ook catering via vendingautomaten.

Bedrijfscatering:
lekker en energiek lunchen

De bedrijfskantine is een plek waar men oplaadt, ontmoet en bijpraat. En natuurlijk eet en drinkt. Een gezellig bedrijfsrestaurant draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Net als onweerstaanbare bedrijfscatering. Een aanbod met een juiste balans tussen salades, verse broodjes en fruit en zuivel enerzijds, en warme, hartige snacks en zoete lekkernijen anderzijds. Rekening houdend met lokale voorkeuren en speciale momenten. En altijd ter plekke bereid en smakelijk gepresenteerd. Naast catering via balieuitgifte verzorgen we ook catering via vendingautomaten.

Catermaatcombi- en Catermaatpromo-acties

Afwisseling is één van de geheimen van onze succesvolle school- en bedrijfscatering. We bedenken regelmatig verrassende acties:

  • elk kwartaal vijf nieuwe Catermaatjes
    speciale, superlekkere, verantwoorde lunchgerechtjes
  • tussendoor diverse Catermaatpromo´s
    heerlijke broodjes met een tijdelijk verlaagde prijs
  • elke maand een Catermaatcombi-deal
    een bijzonder broodje en drankje vernoemd naar de persoon die het broodje heeft bedacht of er fan van is

We communiceren deze acties via opvallende posters in de kantine.

Service voor klanten:
lunches en recepties

Heeft u klanten op bezoek en wilt u hen een lunch aanbieden? Zit u midden in een verhitte vergadering of intensieve training en wilt u tussendoor snel wat broodjes? Organiseert u een feestje of receptie voor een jubilaris of ter afsluiting van het (school)jaar en heeft u drankjes, hapjes of een buffet nodig? Als klant van Catermaat regelen wij met plezier uw lunches, recepties en feestjes.

Vind de dichtstbijzijnde Catermaat-vestiging

Vul uw postcode in, bijvoorbeeld 1234AB (zonder spatie), en ontmoet uw contactpersoon


Sjaak HamMarcel OostromWilma de ReusOnno WempeRoger VerberktFrans StapelCatermaat

Visser ’t Hooft Lyceum vertelt

Ik doe alweer ruim 6 jaar prima zaken met Catermaat. Dagelijks de heerlijke geur van ovenverse broodjes in de kantine, af en toe een lekkere lunch voor het personeel bij studiedagen en automaten met een verantwoorde balans tussen gezond en ‘lekkere trek’. Dit schooljaar doen Catermaat en onze school mee aan een onderzoek naar de gezonde schoolkantine van de VU Amsterdam en het Voedingscentrum. Met trots hebben we in november 2015 de Gezonde Schoolkantine-schaal in ontvangst mogen nemen. Kortom, Catermaat en Visser ’t Hooft Lyceum: een prima partnerschap!
Visser ’t Hooft Lyceum | Willem Koster

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.