Home » Energie op werk

Bedrijfscatering:
energie op het werk

Met bedrijfscatering op maat helpen wij u aan energiekere medewerkers. Hoe vitaal en productief zijn zij? Dwalen ze snel af tijdens vergaderingen? Zitten ze rond 16.00 uur futloos voor hun scherm? Verliezen ze tijdens overwerk hun scherpte op de werkvloer? Via bedrijfscatering vullen wij hun energietekort aan waar nodig. Werknemers presteren vele malen beter met een alerte geest en goed gevulde maag.

Praten over
bedrijfscatering?

 

Bel 0800 – 02 30 788 of
mail backoffice@catermaat.nl

Vendingautomaten:
continue bedrijfscatering

Bedrijfscatering verzorgen wij deels via vendingautomaten. Met koffie-, water-, frisdrank-, soep-, snoep- en combinatieautomaten houden we 24 uur per dag, 7 dagen per week het energieniveau van uw kantoor- en productiemedewerkers op peil. De inhoud? Die overleggen wij met u en/of uw collega’s. Want naast een lekker, verantwoord aanbod geeft ook inspraak in bedrijfscatering medewerkers energie.

Bedrijfsrestaurant:
vers, verantwoord lunchen

Met ons bedrijfscateringconcept sturen wij uw werknemers na elke lunchpauze weer vol energie aan het werk. Wij serveren iedere dag heerlijke, verantwoorde, gevarieerde lunchgerechten. Altijd vers. Altijd verrijkt met groenten of fruit. Altijd ter plekke bereid. Uw collega’s genieten van hun lunch en verkleinen tegelijkertijd het risico op lichamelijke klachten. Terwijl u het ziekteverzuim verder ziet dalen.

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is. Ons eigen huismerk Maatkoffie belooft u een leuk, ontspannen en bijzonder begin van elk gesprek. Of u nu met een collega of zakelijke relatie praat, onze koffie creëert een warm contactmoment, zet de juiste toon en maakt elk gesprek uniek. Daarom is Maatkoffie zakelijk én sociaal onmisbaar!

En daarom wilt u een koffievoorziening zonder zorgen: lekkere koffie, een topautomaat, snelle service en slim beheer. Met een all-in koffieservice, die we afstemmen op uw specifieke koffiesituatie, drinkt u uw koffie elke dag met een glimlach. 

Vind de dichtstbijzijnde Catermaat-vestiging

Vul uw postcode in, bijvoorbeeld 1234AB (zonder spatie), en ontmoet uw contactpersoon


Sjaak HamMarcel OostromWilma de ReusOnno WempeRoger VerberktFrans StapelCatermaat

Palletproducent PKF/Post Venlo aan het woord

Sinds 2012 verzorgt Catermaat onze koffie, thee, soep en frisdrank. Ik heb voor Catermaat gekozen om de persoonlijke benadering, en de goede prijs en kwaliteit van de service, koffie en automaten. In de praktijk verloopt de samenwerking zeer prettig en blinkt Catermaat echt uit in klantvriendelijkheid.

Peter Thijssen | PKF/Post Venlo

Afspraak maken over bedrijfscatering?

Bent u ontevreden over uw huidige bedrijfscatering of in voor vitale ideeën?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.