Home » Koffieconcept

Maatkoffie, het energieke koffielabel van Catermaat

Koffie betekent voor veel medewerkers en leerlingen een frisse start van de dag; het maakt wakker en verscherpt de concentratie. Voor andere mensen staat koffie drinken gelijk aan een ontspannen momentje tussendoor. Even koffie halen is vaak ook aanleiding voor een korte vergadering of privé-praatje bij de koffieautomaat. Zoekt u koffie die iedereen waardeert? Maatkoffie is energieke, smaakvolle en verbindende koffie. Alles in 1. Voor ieder wat wils.

Koffieafspraak maken?

 

Bel 0800 – 02 30 788 of
mail backoffice@catermaat.nl.

 

Zelfs de meest kritische koffiedrinkers gaan om!

Niets ligt zo gevoelig als de inkoop van het dagelijkse bakkie troost. Zoveel koffiedrinkers, zoveel meningen. De instant-, snelfilter-, freshbrew-,  versebonen- en Fairtrade-koffie van ons eigen huismerk Maatkoffie slagen overal glansrijk voor smaaktesten. Zelfs de meest kritische koffiedrinkers raken enthousiast over onze lekkere Maatkoffie.

Heerlijke kwaliteitskoffie van eigen huismerk

 • gebrand van de beste bonen uit o.a. Java, Brazilië, Colombia en Guatemala;
 • gemengd tot 13 mooie koffiemelanges, elk met een eigen, specifieke smaak;
 • per 100 kilo kritisch gecontroleerd door de keurmeester van de branderij;
 • verpakt in aluminiumvrije ventielzakken ter behoud van smaak en aroma;
 • voorzien van een Maatkoffie-label voor een duidelijke herkenbaarheid

Advocatenkantoor Van Dinter over Maatkoffie

Sinds de start van Catermaat ben ik koffiebonen bij ze gaan kopen. Heerlijk! De samenwerking verloopt bovendien bijzonder goed, vriendelijk én snel.

Lisette van Dinter | Advocatenkantoor van Dinter

Totaalpakket warme dranken op maat

U kunt kiezen uit bonen-, freshbrew-, snelfilter- en instantkoffie. Uit meer of minder uitgesproken koffiesmaken. Voor elke veeldrinker, fijnproever, laatwerker en vroege vogel is er een melange op maat. Ook thee- en chocoliefhebbers komen aan hun trekken, want wij leveren niet alleen koffie, maar al uw warme dranken. Een compleet warmedrankenpakket op maat inclusief koffieautomaten, toppings, bekers, roerstaafjes, suiker, creamer en koekjes.

Maatkoffie-iconen

Maatkoffie en Fairtrade

Logo FairtradeKiest u Fairtrade-koffie van Maatkoffie? Dan helpt u boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden aan een betere plek in de handelsketen. Zodat zij van hun werk kunnen leven en in hun toekomst kunnen investeren. Er is Fairtrade-bonenkoffie, -freshbrewkoffie, -instantkoffie en -snelfilterkoffie. Heerlijke en eerlijke koffie. Er is nu ook Fairtrade Chocmix. Duurzaam, dus des te lekkerder.

De koffieautomaat voor de lekkerste koffie

Naast perfecte bonen en een mooie koffiemelange heeft u voor lekkere koffie de juiste koffieautomaat nodig. Uw keuze voor een koffieautomaat is afhankelijk van:

 • uw koffievoorkeur
 • het aantal gebruikers
 • de gewenste tapsnelheid
 • de toekomstige staplaats
 • uw voorkeur voor huur of koop
 • uw voorkeur voor zelf of laten vullen/reinigen

Een koffieafspraak maken? Bel of mail ons!

Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.