Home » Catermaat Zuid-Holland

Catermaat Zuid-Holland

Vanuit zijn (automaten)cateringbedrijf in Zuid-Holland doet Marcel zo’n beetje alles voor zijn klanten. “Klanten voelen zich bij grote bedrijven snel een nummer”. Niet bij Marcel. Hij weet precies wat er bij klanten speelt, kent ze persoonlijk, communiceert direct en doet wat ie belooft. Dat maakt hem een Catermaat-ondernemer pur sang.

Kaart-Zuid-Holland KL
Catering voor Rijnmond, Delfland, Westland en Drechtsteden

Marcel bedient met z´n cateringbedrijf Zuid-Holland. Hij verzorgt (automaten)catering in regio Rijnmond, Delfland, Westland en Drechtsteden. Zijn klanten zijn bedrijven, instellingen en scholen in en om Delft, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht. Sommige heeft ie al sinds 2002.

Stel uw vraag aan Marcel

Marcel Oostrom
06 – 20 44 99 75
marcel@catermaat.nl

Catermaat Zuid-Holland
De Vlinderhoven 37
3124 BR Schiedam

KvK 24308851
Btw NL814726896 B01
Bank NL87 RABO 0365 6513 38

‘Un caffè doppio’: energie tijdens het werk

Met topservice en lekkere, verantwoorde catering geeft Marcel zijn klanten energie. “Nieuwe of tevreden klanten geven mij zakelijk ook veel energie terug en privé krijg ik elke keer weer een kick van skivakanties en mijn favoriete land Italië.” Niet voor niets drinkt Marcel tussen de bedrijven door graag ‘un caffè doppio’.

Klant aan het woord

Waar krijg je nu werkelijk energie van? Van mensen die geloven in service, er zijn voor de ander en de ander ontzorgen. Marcel Oostrom is er zo één: een echte bijzondere. Niet alleen heeft hij lekkere koffie, hij wil ons ook echt helpen en andere boodschappen meenemen als onderdeel van zijn serviceconcept. Door wat Marcel ons brengt, houdt hij mij en het hele team blij en vol energie!” Dorine | Cleton & Com

Koffie op maat

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is. Maatkoffie belooft een zorgeloze all-in koffievoorziening op het werk.

Meer over koffie >

Vending op maat

Tussendoortjes, koude dranken, soep, zuivel en broodjes uit de automaat geven de juiste energie op het juiste moment.

Meer over vending >

Catering op maat

Met energie aan de slag! Lekker, verantwoord en gevarieerd lunchen met  o.a. broodjes, salades, zuivel en fruit laadt de batterij weer op.

Meer over catering >

Kerstpakketten

Make it a ‘December to remember’ voor uw mensen met een duurzaam, goed gevuld, alcoholvrij, wijn- of wellnesspakket. Vanaf € 9,95!

Bezoek onze kerstwebshop >

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.