Home » Catermaat Zeeland/West-Brabant

Catermaat Zeeland/West-Brabant/Randstad

In ons energieke cateringbedrijf is het werkplezier groot, de inzet super en de teamgeest sterk. Een goede cateringpartner zijn, begint tenslotte bij goede zorg voor onze medewerkers. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is ons motto. We denken en handelen snel. Hittegolf op komst? Die extra pallet water staat al op de stoep. We komen – ook ongevraagd – met leuke ideeën en creatieve oplossingen, en lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen in aanbod en technologie. Als verlengstuk van uw organisatie laten we graag sámen de catering op rolletjes lopen.

 

 

Catering tussen Terneuzen, Breda en Rotterdam

Sinds 2002 richten we ons met ons cateringbedrijf op Zeeland, gevolgd door catering voor West-Brabant (2005) en schoolcatering in Zuid-Holland (2016). Met ons team van circa 60 medewerkers zorgen we voor energiekere, productievere leerlingen en medewerkers op scholen en bedrijven o.a. in en rondom Terneuzen, Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Rotterdam en Barendrecht.

 

Stel uw vraag 

Noek de Reus | Wilma de Reus
06 – 51 44 78 06 | 06 – 51 44 66 72
noek@catermaat.nl | wilma@catermaat.nl

Catermaat
De Hil 4a
4762 AG Zevenbergen

KvK 20106735
Btw NL817121559B01
Bank NL09 RABO 0346 7989 49

Energiebronnen: koffie, dochters en Schiermonnikoog

Tijdens het werk geeft een Maatkoffie-espresso of -cappuccino ons een goeie boost. Een lekkere volkoren panini met kip erbij, en we hebben energie voor twee! Privé brengen we graag tijd door met onze twee dochters. Meerdere keren per jaar zijn we op Schiermonnikoog te vinden: een heerlijk eiland waar altijd volop ideeën voor ons bedrijf komen opborrelen.

Koffie op maat

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is. Maatkoffie belooft een zorgeloze all-in koffievoorziening op het werk.

Meer over koffie >

Vending op maat

Tussendoortjes, koude dranken, soep, zuivel en broodjes uit de automaat geven de juiste energie op het juiste moment.

Meer over vending >

Catering op maat

Met energie aan de slag! Lekker, verantwoord en gevarieerd lunchen met  o.a. broodjes, salades, zuivel en fruit laadt de batterij weer op.

Meer over catering >

Traktaties op maat

Iets te vieren? Trakteer op Sweets & treats: de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen, per stuk of punt te bestellen en netjes op tijd bij u bezorgd.

Bekijk en bestel >

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.