Home » Catermaat Noordoost-Nederland

Catermaat Noordoost-Nederland

Kampt een klant in het weekend met een storing aan zijn koffieautomaat? Dan springt Frans direct in de auto om dit euvel te verhelpen. Hij snapt dat koffie op het werk onmisbaar is. Die snelle reactie en vanzelfsprekende betrokkenheid kenmerkt Frans’ manier van werken. En die van Agnes, zijn partner en collega.

Kaart-Noord-Nederland KL

Catering in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland

Frans is sociaal en servicegericht, eerlijk en kordaat. Eigenschappen waarmee hij sinds 2006 vele bedrijven en instellingen aan zijn cateringbedrijf heeft weten te binden. Van Overijssel (o.a. Zwolle, Deventer, Enschede) tot Drenthe (o.a. Meppel, Assen, Hoogeveen). En van Lelystad tot Leeuwarden, Heerenveen en Groningen.

 

Stel uw vraag aan Frans

Frans Stapel | Agnes Donker
06 – 18 87 57 45 | 06 – 24 64 56 12
frans@catermaat.nl | agnes@catermaat.nl

Catermaat Noordoost-Nederland
Prins Bernhardstraat 40
7951 BP Staphorst

KvK 04048560
Btw NL112008203B01
Bank NL15 RABO 0376 2225 30

Favoriete energieboosts: varen, Maatkoffie en AA Drink

Met zijn energieke instelling en vleug humor houdt Frans de vendingautomaten goed gevuld en feilloos draaiende. Tot grote tevredenheid van zijn klanten. Tussen alle bedrijvigheid door pept een goede kop Maatkoffie of flesje AA Drink hem op. In zijn vrije tijd gaat Frans met zijn boot het water op om lekker bij te tanken.

Klant aan het woord

De samenwerking met Catermaat verloopt altijd prima. Alles is goed gevuld en alles kan in overleg geregeld worden.Jarno Kruidhof | International School Eerde

Koffie op maat

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is. Maatkoffie belooft een zorgeloze all-in koffievoorziening op het werk.

Meer over koffie >

Vending op maat

Tussendoortjes, koude dranken, soep, zuivel en broodjes uit de automaat geven de juiste energie op het juiste moment.

Meer over vending >

Catering op maat

Met energie aan de slag! Lekker, verantwoord en gevarieerd lunchen met  o.a. broodjes, salades, zuivel en fruit laadt de batterij weer op.

Meer over catering >

Kerstpakketten

Make it a ‘December to remember’ voor uw mensen met een duurzaam, goed gevuld, alcoholvrij, wijn- of wellnesspakket. Vanaf € 9,95!

Bezoek onze kerstwebshop >

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.