Home » Catermaat Noord-Holland/Zuid-Holland

Catermaat Noord- en Zuid-Holland

Vanuit hun cateringbedrijf in Voorhout zijn Sjaak en Nick gepassioneerd bezig met voeding en gezondheid. Samen met het Visser ’t Hooft Lyceum in Leiden verdienden zij de allereerste gouden, Gezonde Schoolkantine Schaal in Zuid-Holland. Hét bewijs dat Catermaat graag leerlingen motiveert tot een meer energieke, verantwoorde levensstijl.

Kaart-Noord-Holland KL

Cateringbedrijf voor Noord-Holland en Zuid-Holland

Sjaak en Nick Ham richten zich met hun cateringbedrijf op de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland, ten noorden van de lijn Den-Haag-Leiden-Alphen. Met 44 operators en cateringmedewerksters verzorgen ze sinds 2005 automatencatering, school- en bedrijfscatering in en om Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Stel uw vraag aan Sjaak

Sjaak Ham | Nick Ham
06 – 53 22 09 05 | 06 – 22 57 74 68
sjaak@catermaat.nl | nick@catermaat.nl

Catermaat Noord- en Zuid-Holland
Jacoba van Beierenweg 97
2215 KW Voorhout

KvK 28043754
Btw NL800606425B02
Bank NL26 RABO 0376 9374 16

Belangrijkste energiebronnen: familie en voedsel

Een lekker broodje rosbief met truffelmayonaise op één van zijn cateringlocaties pept Sjaak helemaal op. Zijn passie voor voedsel speelt ook een rol in zijn privéleven. Als echte familieman gaat hij graag met zijn gezin op pad. “Uit eten gaan is één van de favoriete uitstapjes. Net als varen op de Kaag en met de hond naar het strand.” Een familie vol energie!

Klant aan het woord

De cateringdames Lucy en Yvonne horen er hier op school helemaal bij. Sjaak komt zelf regelmatig langs, heel prettig die korte lijnen en betrokkenheid.
Visser ’t Hooft Lyceum | Willem Koster

Koffie op maat

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is. Maatkoffie belooft een zorgeloze all-in koffievoorziening op het werk.

Meer over koffie >

Vending op maat

Tussendoortjes, koude dranken, soep, zuivel en broodjes uit de automaat geven de juiste energie op het juiste moment.

Meer over vending >

Catering op maat

Met energie aan de slag! Lekker, verantwoord en gevarieerd lunchen met  o.a. broodjes, salades, zuivel en fruit laadt de batterij weer op.

Meer over catering >

Kerstpakketten

Make it a ‘December to remember’ voor uw mensen met een duurzaam, goed gevuld, alcoholvrij, wijn- of wellnesspakket. Vanaf € 9,95!

Bezoek onze kerstwebshop >

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.