Home » Catermaat Midden-Brabant

Catermaat Midden-Brabant

Vrijdagmiddag, 17.00 uur. De telefoon bij Catermaat, cateringbedrijf voor Midden-Brabant, gaat. Of er snel frisdrank geleverd kan worden; bij de klant wordt onverwachts overgewerkt. “We twijfelden geen seconde, gingen direct aan de slag en leverden om 18.15 uur de order af.” Dat is Catermaat, altijd de klantvriendelijkheid zelve.

Kaart-Brabant KL

Catering in Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Helmond en Eindhoven

Onno verzorgt sinds 2002 de (automaten)catering voor bedrijven en instellingen in Midden-Brabant: o.a. in en om Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Helmond en Eindhoven. Positief, enthousiast en vasthoudend als hij is, bouwde hij met zijn 6 medewerkers een mooi, solide cateringbedrijf in koffie, vending en catering op.

 

 

Stel uw vraag aan Onno

Onno Wempe
06 – 53 26 49 76
onno@catermaat.nl

Catermaat Midden-Brabant
Veldsteen 30
4815 PK Breda

KvK 20104207
Btw NL002061096B04
Bank NL53 RABO 0188 9375 44

Redbull, rondje golf en lekker relaxen
in de tuin bij mooi weer

Omdat Catermaat extra hard voor zijn klanten loopt, is af en toe extra energie nodig.  Die haalt Onno uit een Redbull met een spelt-stroopwafel of gevulde koek. Uit “een relaxte, zonnige middag in de tuin met Carmen en de kinderen, of een rondje golf met een goede vriend en daarna een biertje drinken en een lekker hapje eten.”

Klant aan het woord

Onno verzorgt alles tot in de puntjes, denkt mee over het assortiment en is flexibel in het uitproberen van iets nieuws.” Jordi Reijnhard | St. Elisabeth Ziekenhuis

Koffie op maat

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is. Maatkoffie belooft een zorgeloze all-in koffievoorziening op het werk.

Meer over koffie >

Vending op maat

Tussendoortjes, koude dranken, soep, zuivel en broodjes uit de automaat geven de juiste energie op het juiste moment.

Meer over vending >

Catering op maat

Met energie aan de slag! Lekker, verantwoord en gevarieerd lunchen met  o.a. broodjes, salades, zuivel en fruit laadt de batterij weer op.

Meer over catering >

Kerstpakketten

Make it a ‘December to remember’ voor uw mensen met een duurzaam, goed gevuld, alcoholvrij, wijn- of wellnesspakket. Vanaf € 9,95!

Bezoek onze kerstwebshop >

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.